3 Ağustos 2011 Çarşamba

Xoom'mu Galaxy'Mi Yoksa IPhone 4'mü ?

Galaxy S i9000 Samsung'un Apple iPhone 4
iPhone 4--Apple'ın iPhone 3GS'den sonra piyasaya sürdüğü akıllı telefondur. 7 Haziran 2010'da San Francisco'daki Moscone Center'da düzenlenen WWDC 2010'da duyurulmuştur. 24 Haziran'da altı ülkede satışa sunulmuştur.
3GS'den farklı olarak paslanmaz çelik çerçeve, daha güçlü cam yüzey, Apple A4 çip ve 512 MB eDRAM'dir. Ön yüzüne eklenen kamera sayesinde diğer iPhone 4 cihazlarıyla karşılıklı görüntülü konuşma yapmak mümkündür.
iPhone 4'ün duyurulması ile piyasaya iOS 4.x olarak da bilinen dördüncü nesil mobil işletim sistemi sürülmüştür. Bu işletim sistemi ile Facetime, Retina görüntü gibi özellikler eklenmiş, daha sonrasındaki güncellemeler ile ise GameCenter, HDR resim çekme özellikleri de ek olarak işletim sistemine entegre edilmiştir.
Şimdiye kadar üretilmiş olan bütün iOS versiyonları için jailbreak çıkmıştır. Muhtemelen bir sonraki 4.3 versiyonda, wi-fi üzerinden tethering olarak adlandırılan, internet paylaşımı da mümkün olacaktır. Bu sayede iPhone'lar birer WiFi noktası (wi-fi spot olarak da geçer) gibi kullanılabilecektir.

Motorola Mobility’nin ödüllü modeli Motorola Xoom™ Türkiye pazarında Türk Telekom işbirliği ile satışa sunuluyor. Google Android™ 3.0 (Honeycomb) platformunnu kullanan ilk cihaz olan Motorola XOOM’da 1GHz çift çekirdekli işlemci, 32 GB bellek ve 1 GB RAM bulunuyor. Ön ve arka yüzde iki ayrı kamera, gerçek çoklu işlem fonksiyonu ve 10.1 inçlik geniş HD ekran Xoom’un öne çıkan özellikleri arasında.

Hangisini Seçeceğimi Şaşırdım Arkadaşlar.. Üçüde Bilgisayar Gibi Telefonlar... Siz Karar Verin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler